כשחושבים על פסטה, נהוג לחשוב על מנה כבדה בליווי רוטב. מתכון סלט הפסטה שלפניכם מוכיח שאפשר גם אחרת, שילוב הירקות במנה מעשיר אותה וגורם לה להיות טעימה ובריאה יותר.
מקור תמונה:
bhg
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
-
סננו ושטפו במים קרים.
-
בקערה קטנה ערבבו מים, עגבניות מיובשות, רוטב סויה, מיץ לימון ודבש והניחו בצד.
-
בסיר גדול טגנו את הבצל בשמן שומשום כ-5 דקות או עד שהבצל מזהיב.
-
הוסיפו את תערובת הסויה למחבת, הביאו לרתיחה והורידו מהאש.
-
הוסיפו לסיר את הפסטה המוכנה וערבבו, הניחו בקערה גדולה ופזרו מעל את הירקות.
-
ערבבו והגישו מיד.