המטבוחה המרוקאית המסורתית היא בהחלט אחד מהסלטים האהובים מהמטבח הזה, אך כמעט לכולם יש גרסה משלהם למתכון. כדי שתוכלו לפתוח את הארוחה המרוקאית בסלט מרשים ומפתיע יותר, מומלץ לנסות את המתכון הנפלא הבא לסלט קוסקוס וחומוס שחייבים לנסות.
אופן הכנת הקוסקוס:
-
בקערה גדולה, ערבבו יחד קוסקוס וצימוקים ומזגו מעל התערובת את הציר/מרק העוף פרווה וכסו את הקערה במגבת למשך 5 דקות.
-
בקערה קטנה או צנצנת זכוכית, ערבבו יחד שמן, מיץ לימון, כמון, תבלין כוסברה, ג'ינג'ר ומלח ליצירת רוטב.
-
פוררו את הקוסקוס באמצעות מזלג והוסיפו לקערה גזר, פלפל מתוק, בצל, חומוס ופטרוזיליה וערבבו היטב. הוסיפו לקערה את הרוטב שהכנתם, ערבבו בשנית והגישו.