header

מתכון לסלט קוסקוס וחומוס

המטבוחה המרוקאית המסורתית היא בהחלט אחד מהסלטים האהובים מהמטבח הזה, אך כמעט לכולם יש גרסה משלהם למתכון. כדי שתוכלו לפתוח את הארוחה המרוקאית בסלט מרשים ומפתיע יותר, מומלץ לנסות את המתכון הנפלא הבא לסלט קוסקוס וחומוס שחייבים לנסות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קוסקוס וחומוס מקור תמונה: canadianliving
רכיבים לקוסקוס:
קוסקוס - 1 כוס (אינסטנט מהיר וקל להכנה)
צימוקים - ¼ כוס
ציר ירקות - ¼1 כוסות (מרק מאבקת מרק עוף פרווה, חם)
גזר - 1 (קלוף ומגורר)
פלפל אדום - ½ (מתוק, חתוך לקוביות)
בצל - ¼ (סגול, קצוץ)
חומוס - 1 כוס (מבושל - ניתן להשתמש בחומוס מקופסת שימורים)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
שמן זית - 3 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
כמון - 1 כפית
זרעי כוסברה - 1 כפית
ג'ינג'ר - ½ כפית (טחון)
מלח - 1 כפית
אופן הכנת הקוסקוס:
  1. בקערה גדולה, ערבבו יחד קוסקוס וצימוקים ומזגו מעל התערובת את הציר/מרק העוף פרווה וכסו את הקערה במגבת למשך 5 דקות.
  2. בקערה קטנה או צנצנת זכוכית, ערבבו יחד שמן, מיץ לימון, כמון, תבלין כוסברה, ג'ינג'ר ומלח ליצירת רוטב.
  3. פוררו את הקוסקוס באמצעות מזלג והוסיפו לקערה גזר, פלפל מתוק, בצל, חומוס ופטרוזיליה וערבבו היטב. הוסיפו לקערה את הרוטב שהכנתם, ערבבו בשנית והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.