header

מתכון לפסטה עם עגבניות וחומוס

המנה שלפניכם כוללת בתוכה כמה מאפיינים אהובים מהמטבח הים תיכוני כמו שום, שמן זית וחומוס שמשדרג אותה בצורה טעימה. המתכון הפשוט לא יגזול יותר מדקות ספורות מזמנכם, ואת המנה המוגמרת תוכלו לאכול כשהיא חמה או קרה, לפי טעמכם.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם עגבניות וחומוס מקור תמונה: food52
רכיבים לפסטה עם עגבניות וחומוס:
פסטה - 1 כוס (מבושלת לפי ההוראות על האריזה)
שיני שום - 3 (קלופות ומעוכות)
רסק עגבניות - 3 כפות
גרגירי חומוס - ½1 כוסות (מקופסת שימורים, מסוננים מנוזלים)
שמן זית - 4 כפות
אופן הכנת הפסטה עם עגבניות וחומוס:
  1. חממו שמן זית על מחבת גדולה ועל להבה בינונית.
  2. הוסיפו למחבת את שיני השום המעוכות וטגנו קלות עד להזהבה.
  3. הוסיפו למחבת את רסק העגבניות וערבבו היטב.
  4. הכניסו למחבת את הפסטה וגרגירי החומוס, ערבבו היטב והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.