המנה שלפניכם כוללת בתוכה כמה מאפיינים אהובים מהמטבח הים תיכוני כמו שום, שמן זית וחומוס שמשדרג אותה בצורה טעימה. המתכון הפשוט לא יגזול יותר מדקות ספורות מזמנכם, ואת המנה המוגמרת תוכלו לאכול כשהיא חמה או קרה, לפי טעמכם.
מקור תמונה:
food52
רכיבים לפסטה עם עגבניות וחומוס:
אופן הכנת הפסטה עם עגבניות וחומוס:
-
חממו שמן זית על מחבת גדולה ועל להבה בינונית.
-
הוסיפו למחבת את שיני השום המעוכות וטגנו קלות עד להזהבה.
-
הוסיפו למחבת את רסק העגבניות וערבבו היטב.
-
הכניסו למחבת את הפסטה וגרגירי החומוס, ערבבו היטב והגישו חם.