מנות פסטה תמיד מהוות בחירה אהובה לארוחת הצהריים והערב, ועם תוספת חומוס ניתן לשדרג אותן בצורה טעימה וייחודית. תוך 20 דקות תוכלו להכין ארוחה שלמה בסיר אחד עם המתכון שלפניכם, וליהנות מטעמים נפלאים ומרקם קרמי שלא מוצאים במנות פסטה רגילות.
אופן הכנת הפסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות על גביי האריזה, סננו אותה ושמרו 1 כוס מהנוזלים עבור המנה.
-
חממו שמן של עגבניות מיובשות בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו לו את שיני השום והעגבניות המיובשות וטגנו במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
-
הוסיפו לסיר את ממרח החומוס והפסטה וערבבו היטב.
-
הוסיפו באיטיות את מי הפסטה ששמרתם בצד, ¼ כוס בכל פעם, עד שהרוטב יגיע למרקם הרצוי.
-
הוסיפו לסיר את התרד ובשלו במשך 1 דקה, או עד שהוא יתרכך.
-
הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם והגישו חם.