סלט פסטה הוא אחד מהמנות האהובות ביותר שיש, השילוב בין הפסטה לירקות נותנת קלילות למנה וגורמת לתחושת שובע לאורך זמן. הפסטה סופחת אליה את טעמי התבלינים או הרטבים ונותנת למנה את הטעם המבוקש. מתכון סלט הפסטה שלפניכם מתובל בחמאת בוטנים וג'ינג'ר ומעניקים לסלט טעמים אסייתיים אותנטיים.
מקור תמונה:
pinterest
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
-
כ-30 שניות לפני סיום זמן הבישול, הוסיפו לסיר את תרמילי האפונה.
-
סננו יחד, שטפו במים קרים וייבשו היטב.
-
להכנת הרוטב: בצנצנת עם מכסה ערבבו היטב שמן זית, חומץ אורז, סוכר, רוטב סויה, גינג'ר ושמן צ'ילי.
-
ערבבו בקערה גדולה את הפסטה והאפונה והוסיפו את הקולרבי (או המלפפון) הגזר, הפלפל, הצנונית, הבצל הירוק, הכוסברה (או הפטרוזיליה) וערבבו.
-
כסו את הקערה והכניסו למקרר לשעתיים עד 8 שעות לפני ההגשה.
-
לפני ההגשה, צקו מעל את הרוטב ופזרו את הבוטנים.