עם מתכון קלאסי שכזה אי אפשר שלא להכין פסטה מושלמת עם שילובי טעמים שכל אחד אוהב. אמנם יש צורך בהכנה קצת יותר ארוכה עבור המתכון הזה, אבל התוצאה בהחלט שווה את ההשקעה.
אופן הכנת הפסטה:
-
במחבת גדולה או סיר על חום בינוני טגנו קלות את החצילים עם שתי כפות שמן זית, הוסיפו חצי כפית מלח, טגנו את החצילים עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות פנימה וטגנו לעוד 2 דקות.
-
הוסיפו לסיר את הפסטה, המים, הרוטב, השום, המלח והפלפל והביאו לרתיחה.
-
לאחר שהמים רתחו, כסו את הסיר, הנמיכו את האש, ובשלו עד שהפסטה מוכנה בסגנון "אל דנטה" (בערך 12 דקות, תלוי בסוג הפסטה).
-
לאחר שהפסטה מוכנה הוסיפו את הבזיליקום הטרי, ערבבו כדי לוודא שכל הטעמים משתלבים יחדיו והגישו.
מקור: גיל מנס