כשחושבים על אירוח קליל, טעים ומשביע, אין פתרון נפלא יותר מפיצה עליה אנו יכולים לשים מגוון רחב של תוספות, כל אחת על פי טעמיהם האישיים של הסועדים, אך כיצד ניתן להחליף את הבצק שמהווה את בסיסה של המנה? אחת מן החלופות הנהדרות ביותר אליו היא מתכון פיצת הבטטה המתקתקה הבאה. מלבד העובדה שהבטטה איננה מכילה גלוטן, טעמה יעשיר את המאכל האיטלקי המוכר והאהוב ויספק לבלוטות הטעם שלכם חווייה חדשה בעת אכילתו.
אופן הכנת הפיצה-בטטה:
-
חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
-
סדרו את פרוסות הבטטה על תבנית אפייה, מרחו עליהן מעט שמן זית והכניסו אותן לתנור למשך 10 דקות.
מקור תמונה:
superhealthykids
-
עם תום האפייה הראשונית, הוציאו את הבטטות, מרחו עליהן מעט רסק עגבניות ועליו הניחו פרוסות של גבינה צהובה המותאמות לגודלן של פרוסות הבטטה.
-
פזרו אורגנו, עגבניות מיובשות, עגבניות שרי וגמבה על כל אחת מן הבטטות והכניסו לתנור לאפייה חוזרת למשך כ-10 דקות. בתיאבון!
מקור: חגית ע.