header

מתכון לפיצה על בסיס בטטה

כשחושבים על אירוח קליל, טעים ומשביע, אין פתרון נפלא יותר מפיצה עליה אנו יכולים לשים מגוון רחב של תוספות, כל אחת על פי טעמיהם האישיים של הסועדים, אך כיצד ניתן להחליף את הבצק שמהווה את בסיסה של המנה? אחת מן החלופות הנהדרות ביותר אליו היא מתכון פיצת הבטטה המתקתקה הבאה. מלבד העובדה שהבטטה איננה מכילה גלוטן, טעמה יעשיר את המאכל האיטלקי המוכר והאהוב ויספק לבלוטות הטעם שלכם חווייה חדשה בעת אכילתו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה על בסיס בטטה מקור תמונה: superhealthykids
רכיבים לפיצה-בטטה:
בטטה - 1 (פרוסה לפרוסות)
שמן זית - 1 כף
גבינה צהובה - 8 פרוסות
עגבניות שרי - 10 (פרוסות)
גמבה - ½ גמבה (קצוצה גס)
עגבניות מיובשות - 10 פרוסות
רסק עגבניות - 2 כפות
אורגנו - 1 כף
אופן הכנת הפיצה-בטטה:
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
  2. סדרו את פרוסות הבטטה על תבנית אפייה, מרחו עליהן מעט שמן זית והכניסו אותן לתנור למשך 10 דקות. preperation מקור תמונה: superhealthykids
  3. עם תום האפייה הראשונית, הוציאו את הבטטות, מרחו עליהן מעט רסק עגבניות ועליו הניחו פרוסות של גבינה צהובה המותאמות לגודלן של פרוסות הבטטה.
  4. פזרו אורגנו, עגבניות מיובשות, עגבניות שרי וגמבה על כל אחת מן הבטטות והכניסו לתנור לאפייה חוזרת למשך כ-10 דקות. בתיאבון!
מקור: חגית ע.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.