מתכון לפיצה מיוחדת נטולת גלוטן מכרובית וברוקולי. הכרובית והברוקולי מכילים ויטמין A, התורם לחוזק הראייה שלנו. מרקמו המיוחד של בצק זה יפתיע אתכם!
אופן הכנת הפיצה:
-
הכניסו לבלנדר וערבלו עד שנוצרת עיסה דקיקה.
-
הוסיפו 3 כוסות ברוקולי/כרובית למחבת ובשלו על אש קטנה לחמש דקות.
-
צננו את הברוקולי/כרובית וסננו את המים שהצטברו בבישול.
-
הוסיפו לתערובת מעט מלח, טימין, אורגנו, מיורן, פרמז'ן וביצים טרופות וערבבו.
-
לושו את העיסה בידיכם וגלגלו שני כדורים.
-
הניחו כל כדור בנפרד על נייר אפיה, הניחו נייר אפיה מעל כל כדור ורדדו אותם לעובי סנטימטר.
-
הכניסו ל-15 דקות לתנור בחום של 200° מעלות, יתקבל בצק דק מלא טעם וירק.
-
הוסיפו לבצק את הרוטב והגבינה, ואפו כ-10 דקות נוספות.
מקור: רונית פיינברג