מתכון לפיצה פריכה וטעימה במיוחד. הפיצה מומלצת לנשים בהריון, הודות לתכולת חומצות האמינו הגבוהה שבזרעי הפשתן.
אופן הכנת הפיצה מרגריטה:
-
חממו מראש את התנור ל-180° מעלות.
-
ערבבו את זרעי הפשתן והפרמז'ן בקערה בינונית.
-
הוסיפו את הביצים וערבבו עד לקבלת בצק דביק.
-
הניחו את הבצק בצד לכמה דקות - כדי שיהיה קל יותר לעבוד איתו.
-
הרטיבו את ידיכם וצרו עיגול בצק דק, בעובי סנטימטר, על נייר אפייה.
-
הכניסו לתנור ל-5-10 דקות.
-
כסו את הבצק ברוטב, גבינה ותוספות.
-
לאחר שתסיימו עם התוספות החזירו לתנור לרבע שעה, הבצק צריך להיות דחוס ומלא.
מקור: רונית פיינברג