header

מתכון לקטשופ ביתי

הקטשופ הוא ללא ספק הרוטב הפופולרי ביותר בעולם, מתאים כמעט לכל דבר!
 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקטשופ ביתי
רכיבים לקטשופ:
רסק עגבניות - 340 גר'
סוכר חום - ½ כוס
גרגרי חרדל - ½ כפית (כתושים)
מלח - ½ כפית
קינמון - ½ כפית (שטוחה)
ציפורן - קורט (כתושה)
פלפל צ'ילי - קורט (כתוש, לא חובה)
מים - ⅔ כוס
אופן הכנת הקטשופ:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בקערה גדולה. ערבבו עד שכל הסוכר נמס.
  2. שמרו במיכל סגור במשך הלילה כדי שהטעם יתפתח.
  3. הקטשופ ישאר טרי במשך 3 שבועות.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.