המתכון הבא הוא פתרון מעולה לשימוש נהדר בבגט שאיבד את הטריות והתקשה. אופן ההכנה פשוט, קל ומהיר: מערבבים את רכיבי תערובת הגבינות, יוצקים בתוך הבגט, מכניסים לתנור לכמה דקות מתקבל מאפה מיוחד ומפנק עם גבינות נמסות, מלוח עם חרפרפות עדינה שיכול להתאים גם לארוחת הבוקר וגם לארוחת הערב. אם בא לכם ללמוד איך מכינים את הלחם הצרפתי הנהדר הזה בעצמכם, לחצו כאן וגלו מתכון לבגט ביתי נהדר!
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים בגט במילוי גבינה:
גבינה צהובה: את הגבינה אפשר להמיר בגבינת צ'דר/מוצרלה או לערבב כמה סוגים יחד.
שום: השום אינו רכיב חובה במתכון אך הוא מוסיף ארומה וטעם מיוחדים.
פטרוזיליה: אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה קצוצה.
ביצה: אפשר לוותר על הביצה הטרופה, אך היא מאחדת את הגבינות ומעשירה את הטעם.