פיצה זה אחד המאכלים הכי אהובים שקיימים במטבח האיטלקי. בצק השמרים החם עם הרוטב האדום ומגוון הגבינות המותכות, יוצרים שילוב מפנק שמגרה את בלוטות הטעם. למתכון הפיצה הבא יש שתי שכבות בצק עם שכבות מילוי שונות שיוצרות את אחת המנות הטעימות שייצא לכם לטעום.
אופן הכנת הבצק:
-
הכניסו את כל מרכיבי הבצק למעט 2 כפות שמן קנולה לקערת המיקסר וערבלו עד לקבלת בצק חלק ואחיד, כ-10-15 דקות.
-
שמנו קערה עם 2 כפות שמן קנולה והוציאו את הבצק לתוכה.
-
הניחו לבצק לתפוח עד כפי שניים מנפחו ההתחלתי, כ-60 דקות. בינתיים הכינו את הרוטב והמליות.