header

מתכון לקיש קישואים וגבינה

מתכון קיש הקישואים הבא הוא דרך נפלאה להפתיע את האורחים במנה נהדרת המשלבת בין בצק פריך לבין מילוי קישואים עדין ועשיר בטעמים.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לקיש קישואים וגבינה מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים לקיש קישואים:
חמאה - 50 גרם
קישואים - 3 (בינוניים, פרוסים דק)
בצל - 1 (גדול, קצוץ דק)
פטרוזיליה - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
אבקת שום - ½ כפית (או שום כתוש)
בזיליקום - ½ כפית
אורגנו - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
גבינת מוצרלה - 2 כוסות (מגורדת)
חרדל דיז'ון - 2 כפיות
בצק פריך - 400 גרם (מתכון לבצק פריך, או קנוי)
אופן הכנת הקיש קישואים:
  1. חממו את התנור מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. המיסו את החמאה במחבת על אש בינונית וטגנו את הקישואים עם הבצל עד שיזהיבו מעט. בסיום הטיגון הניחו אותם בקערה.
  3. ערבבו בעזרת מזלג את 2 הביצים בקערה נפרדת, ולאחר מכן הוסיפו את התבלינים השונים, את חרדל הדיז'ון ואת תערובת הקישואים והבצל.
  4. רדדו את הבצק הפריך והניחו אותו על תבנית אפייה משומנת קלות.
  5. פזרו את הקישואים והבצל מעל הבצק שבתבנית, הוסיפו את גבינת המוצרלה המגורדת וצקו את התערובת של הביצים מעל הכל.
  6. הכניסו לתנור ואפו כ-30 דקות לערך, עד שמרכז הקיש מתמצק ולא נוזלי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.