header

מתכון לבראוניז (חומיות) שוקולד

אין כל צורך להמתין עד שהעיסה תתפח כדי ליהנות מבראוניז שוקולד מפנק וטעים! נסו את המתכון הבא ותיווכחו בתוצאה המדהימה!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז (חומיות) שוקולד
רכיבים לבראוניז:
שוקולד - 200 גר'
אבקת קקאו - 2 כפות
חמאה - 150 גר'
סוכר - 220 גר'
מלח - קורט
שמן - לשימון התבנית
אופן הכנת הבראוניז:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. הפרידו את החלבונים מהחלמונים, והקציפו את החלמונים יחד עם 150 גרם סוכר.
  3. המיסו את השוקולד והחמאה באמצעות שיטת באן מארי, וערבבו אותם היטב. preperation
  4. ערבבו את תערובת החלמונים יחד עם תערובת השוקולד.
  5. הקציפו את החלבונים יחד עם אבקת קקאו, מלח והסוכר שנותר.
  6. ערבבו היטב את תערובת החלבונים יחד עם בלילת השוקולד.
  7. שמנו תבנית אפייה וצקו לתוכה ⅔ מהבלילה. הכניסו את התבנית לתנור למשך 20 דקות.
  8. הוציאו את הבראוניז מהתנור, צקו את שארית הבלילה באופן שווה על כולה, והשאירו מרווח של ס"מ 1 בקצוות ללא בלילה כלל.
  9. כסו את התבנית עם ניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.
  10. לבסוף, חממו את התנור על 200 מעלות והכניסו את התבנית ל-10 דקות, מה שישאיר את החלק העליון של הבראוניז נוזלי.
מקור: לאה ג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.