header

מתכון לנגיסי שוקולד קפואים

אין כמו חטיף שוקולד קריר ומתוק שאפשר פשוט להוציא מהמקפיא וליהנות ממנו בביס אחד. במתכון הבא תוכלו לשלב בתוך נגיסי השוקולד כל מרכיב שתרצו אשר יהפוך אותם לפינוק האישי המועדף עליכם, גם לרגישים לחלב ולטבעונים מבינכם (אם תבחרו להשתמש בשוקולד צ'יפס המריר).

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
רכיבים לנגיסי שוקולד:
שקדים - חופן (קצוצים, פירורי קוקוס, זרעי רימונים או כל מרכיב קטן ומתוק אחר שתרצו להוסיף)
שוקולד צ'יפס - 1 חבילה (מריר/ לבן, 300 גר')
אופן הכנת הנגיסי שוקולד:
  1. הכניסו את השוקולד צ'יפס לקערה וחממו אותם במיקרוגל מספר פעמים למשך 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד כולו ימס, כשיש לערבב את השוקולד היטב בין כל חימום.
  2. קחו מתקן לקוביות קרח ומלאו כל שקע עד למחצית מגובהו בשוקולד הנמס.
  3. שימו על השוקולד הנמס כפית מהמרכיב שבחרתם וכסו אותו בשוקולד נמס נוסף.
  4. הכניסו את מגש הקרח למקפיא למשך 30 דקות, ואחריהן תוכלו ליהנות מהחטיף המושלם שיצרתם.
מקור: רובי מ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.