אין כמו חטיף שוקולד קריר ומתוק שאפשר פשוט להוציא מהמקפיא וליהנות ממנו בביס אחד. במתכון הבא תוכלו לשלב בתוך נגיסי השוקולד כל מרכיב שתרצו אשר יהפוך אותם לפינוק האישי המועדף עליכם, גם לרגישים לחלב ולטבעונים מבינכם (אם תבחרו להשתמש בשוקולד צ'יפס המריר).
אופן הכנת הנגיסי שוקולד:
-
הכניסו את השוקולד צ'יפס לקערה וחממו אותם במיקרוגל מספר פעמים למשך 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד כולו ימס, כשיש לערבב את השוקולד היטב בין כל חימום.
-
קחו מתקן לקוביות קרח ומלאו כל שקע עד למחצית מגובהו בשוקולד הנמס.
-
שימו על השוקולד הנמס כפית מהמרכיב שבחרתם וכסו אותו בשוקולד נמס נוסף.
-
הכניסו את מגש הקרח למקפיא למשך 30 דקות, ואחריהן תוכלו ליהנות מהחטיף המושלם שיצרתם.
מקור: רובי מ.