header

מתכון לכדורי שוקולד וקינואה

לא משנה עד כמה אתם אוהבים דגנים בריאים, כשאתם שומעים "קינואה" רוב הסיכויים שאינכם חושבים על קינוח מתוק, אך זה ישתנה אחרי שתכירו את המתכון הבא! למה? משום שהמזון הבריא הזה יצופה בשוקולד ושקדים גרוסים, מה שיספק תוצאה טעימה ומתוקה במיוחד שלא מצריכה שום אפייה ושממנה תוכלו ליהנות ללא רגשות אשם. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 24
רמת קושי: קל
רכיבים לנגיסוני שוקולד וקינואה:
קינואה - ⅓ כוס (שטופה במים קרים)
מים - ⅔ כוס
תמרים - 16 (מגולענים)
שקדים - ½ כוס
חמאת שקדים - ⅓ כוס (או חמאת בוטנים)
מלח - קמצוץ
שקדים - נוספים לציפוי (מרוסקים)
אופן הכנת הנגיסוני שוקולד וקינואה:
  1. העבירו את הקינואה לסיר מים והביאו לרתיחה. לאחר מכן בשלו על סף רתיחה במשך 12-15 דקות, עד שהמים ייספגו במלואם בקינואה.
  2. הכניסו חצי כוס שקדים למעבד מזון וגרסו אותם היטב.
  3. הוסיפו למעבד המזון את התמרים והפעילו אותו בפולסים קצרים עד שישתלבו עם השקדים.
  4. הוסיפו למעבד המזון את הקינואה, המלח, חמאת השקדים והשוקולד צ'יפס, והפעילו אותו בפולסים קצרים עד שהשוקולד ימס ותתקבל תערובת אחידה.
  5. הוציאו חלקים מהתערובת בעזרת כף לגלידה וגלגלו אותם לצורת עיגול בעזרת הידיים.
  6. גלגלו כל כדור בתוך קערת שקדים מרוסקים כדי לצפות אותם.
  7. הכניסו את כדורי השוקולד והקינואה למקרר למשך שעה, עד שיתקשו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.