האמת היא שלקרוא לקינוח הזה "מוס שוקולד ב-3 מרכיבים" זה אפילו יותר מדי, כי תצטרכו לוודא שיש לכם רק את אחד מהם בבית – את השאר יש לכולנו ובחינם.
אופן הכנת המוס שוקולד:
-
מזגו את המים לתוך סיר והרתיחו אותם.
-
העבירו את השוקולד לתוך הסיר וערבבו אותו עד שיקבל מרקם קרמי.
-
כעת קחו סיר אחר והכניסו לתוכו חופן קוביות קרח.
-
העבירו את השוקולד לקערה שיכולה להיכנס בתוך סיר מי הקרח, והניחו אותה בתוכו.
-
כעת נותר לכם רק לערבב במשך 2-3 דקות, עד שהשוקולד מקבל מרקם של מוס.
-
העבירו את מוס השוקולד לכוס והגישו. ניתן לקשט עם עלה נענע.