במקום לאכול גלידה בטעם בננה, למה שלא תאכלו בננה אמתית כגלידה? הילדים שלכם ישתגעו על הקינוח החדש הזה שתכינו להם, והם בעצמם ירצו לעזור לכם בהכנות, וכמובן בחיסולה כמה שיותר מהר.
אופן הכנת הגלידת בננה:
-
החדירו את חצאי השיפודים לתוך חצאי הבננות והכניסו אותם למקפיא למשך שעתיים לפחות.
-
לאחר שהבננות קפאו, המיסו את השוקולד המריר בשיטת בן מארי (סיר מלא בשוקולד בתוך סיר מלא במים עד ⅓ מגובה סיר השוקולד).
-
טבלו את הבננות בשוקולד וצפו אותן בעזרת כפית מכל צדיהן. לאחר מכן טבלו אותן בתוספת הציפוי שבחרתם (מומלץ לעשות זאת יחד עם הילדים). זהו, גלידות הבננה שלכם מוכנות! אם נשאר לכם עוד שוקולד וציפוי תוכלו להכין עוד – ילדיכם לבטח ישמחו.
מקור: בני.ש