אמנם לא באמת מדובר בגלידה אמיתית, אך הטעם הנהדר והמרקם הקליל של הקינוח במתכון הבא ימלאו כראוי את החשק למשהו מתוק, טעים ואיכותי.
אופן הכנת הגלידת בננה-קקאו:
-
הוציאו את הבננות מהמקפיא, והניחו להן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.
-
הכניסו אל תוך מעבד מזון בננות, קקאו ותמצית מנטה, וערבלו אותם עד שהבננות יהיו קצוצות דק. לאחר מכן המשיכו לערבל בפולסים את התערובת עד שהיא תתרכך.
-
במידה שהתערובת הינה רכה מדי לאחר השימוש במעבד המזון, יש לשים אותה במקפיא למספר דקות, עד שתגיע למרקם הרצוי. כמו כן, מומלץ לתת לגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10-5 דקות לפני ההגשה.
מקור: שולמית.א