ארטיק זה חטיף נהדר ביום קיץ חם, ואם הוא יכול להיות בריא, אז ילדכם זוכה כפליים. תתפלאו לשמוע שהשומן הבריא שבאבוקדו מסייע להתפתחות התקינה של המוח של התינוק, והאגס הינו קל לעיכול ומסייע לפעילות המערכת החיסונית. המתכון מתאים לתינוקות שעברו את גיל 10 חודשים, ובריא במיוחד לכל הגילים!
רכיבים לארטיק אבוקדו ואגס:
אופן הכנת הארטיק אבוקדו ואגס:
-
הכניסו את הפירות למעבד מזון, הפעילו וצרו מחית חלקה ואחידה.
-
מלאו תבנית לארטיקים או כוס זכוכית עם העיסה שיצרתם עד ל-¾ מגובה הכלי. אם השתמשתם בכוס, הציבו בתוכה כפית או מקל ארטיק.
-
הכניסו למקפיא עד שהארטיק מתגבש, שלפו מהתבנית ואכלו בהנאה.
טיפ השף:
תוכלו לשלוף את הארטיק בקלות על ידי שפיכת מעט מים רותחים על דפנות הכלי שבו השתמשתם כדי לשמור על צורת הארטיק.