header

מתכון לארטיק אבוקדו ואגס

ארטיק זה חטיף נהדר ביום קיץ חם, ואם הוא יכול להיות בריא, אז ילדכם זוכה כפליים. תתפלאו לשמוע שהשומן הבריא שבאבוקדו מסייע להתפתחות התקינה של המוח של התינוק, והאגס הינו קל לעיכול ומסייע לפעילות המערכת החיסונית. המתכון מתאים לתינוקות שעברו את גיל 10 חודשים, ובריא במיוחד לכל הגילים!
זמן הכנה: 1 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק אבוקדו ואגס מקור תמונה: thespunkycoconut
רכיבים לארטיק אבוקדו ואגס:
אבוקדו - 2 (קלופים ומגולענים)
אגסים - 2 (קלופים ומגולענים)
אופן הכנת הארטיק אבוקדו ואגס:
  1. הכניסו את הפירות למעבד מזון, הפעילו וצרו מחית חלקה ואחידה.
  2. מלאו תבנית לארטיקים או כוס זכוכית עם העיסה שיצרתם עד ל-¾ מגובה הכלי. אם השתמשתם בכוס, הציבו בתוכה כפית או מקל ארטיק.
  3. הכניסו למקפיא עד שהארטיק מתגבש, שלפו מהתבנית ואכלו בהנאה.
טיפ השף:
תוכלו לשלוף את הארטיק בקלות על ידי שפיכת מעט מים רותחים על דפנות הכלי שבו השתמשתם כדי לשמור על צורת הארטיק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.