כאשר מתחילה הארוחה כמעט תמיד חושבים על הקינוח. הרי המנה האחרונה המתוקה והמפתיעה היא גולת הכותרת של כל ארוחה ותמיד יהיה מקום לאכול אותה, לא משנה כמה מלאים נהיה. בקטגוריה הזו ישנו מגוון רחב של טעמים ומרקמים, אך עוגת מוס הרימונים הזו היא אחת מהטובות ביותר שייצא לכם לטעום בזמן הקרוב. היתרון הגדול של העוגה הזו הוא המרכיבים שבה, אשר אינם מכילים חלב או מוצרים מהחי, כך שהיא תתאים לכל משתתף בסעודה ואף תוכלו להגיש אותה גם לאחר ארוחה בשרית. אחרי שתטעמו את העוגה הטעימה והיפה הזו, אתם תשמרו על המתכון שלה בסוד כדי שאיש לא ידע כיצד יצרתם את הקסם הזה.
אופן הכנת הבסיס של העוגה:
-
הכניסו את אגוזי הקשיו אל מעבד המזון וטחנו אותם דק כמעט כמו קמח.
-
הוסיפו את כל שאר חומרי הבסיס וערבבו בפולסים קצרים עד ליצירת מעין בצק רך ומעט דביק.
-
רפדו תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה בתחתית, שטחו את הבצק בעזרת הידיים אל תוך התבנית בעובי אחיד והכניסו למקרר.
אופן הכנת הקרם רימונים:
-
הכניסו את כל חומרי הקרם אל מעבד מזון והפעילו עד לקבלת מרקם רך ואחיד כמו של גבינה.
-
הוציאו את התבנית מהמקרר וצקו את תכולת קערת מעבד המזון על הבסיס של העוגה. מרחו וישרו בעזרת מרית והכניסו למקפיא למיצוק.
-
לאחר שהעוגה התמצקה, העבירו אותה אל המקרר ואחסנו אותה עד להגשה.
-
תוכלו לפזר גרגירי רימון מעל לקישוט או לצקת ג'לי אדום מעל להוספת שכבה לעוגה.