header

מתכון לעוגת תאנים עם קרם קוקוס

המתכון הבא דומה מאוד לעוגת גבינה קרה עם תאנים, אך העוגה הטעימה, היפה והמרשימה הזו היא בעצם חטיף בריאות טבעוני עם קרם קוקוס-קשיו. אופן ההכנה הפשוט יגרום לכם לרצות להכין את המתכון וליהנות מאחת העוגות הטעימות ביותר שטעמתם. הכינו ליקירכם את הקינוח המרשים והטעים הזה ותיהנו מהמחמאות הרבות שתקבלו.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת תאנים עם קרם קוקוס מקור תמונה: secretsquirrelfood
רכיבים לבסיס של העוגה:
אגוזי מלך - ½ כוס
שקדים - ¼ כוס
פתיתי קוקוס - 2 כפות
זרעי פשתן - 2 כפות
תמרים מג'הול - ½ כוס (מגולענים)
מים - ½ כף
קינמון - ½ כוס
רכיבים לקרם קוקוס, קשיו ווניל:
קשיו - ½ כוס (ספוג במים למשך הלילה)
חלב קוקוס - ½ כוס
פתיתי קוקוס - ½ כוס
סירופ מייפל - 2 כפות
תמצית וניל - ½ כפית (איכותית)
תאנים - 3-4 (טריות ופרוסות או כל פרי אחר לבחירה)
אופן הכנת הבסיס של העוגה:
  1. הכניסו את כל מרכיבי הבסיס למעבד מזון והפעילו עד שתיווצר עיסה דביקה.
  2. רפדו תבנית מלבנית, בגודל 10.5X20.5 ס"מ, בנייר אפייה ושטחו את התערובת בתחתית בעזרת מרית לעובי אחיד.
  3. הכניסו למקפיא לעת עתה והכינו את הקרם לבינתיים.
אופן הכנת הקרם קוקוס, קשיו ווניל:
  1. הכניסו את הקשיו למעבד מזון והפעילו במשך כמה דקות, כאשר המעבד מזון עדיין פועל, הוסיפו באטיות חלב קוקוס, וניל, וסירופ מייפל והמשיכו לערבב.
  2. המשיכו לעבד יחד עד שהתערובת הופכת להיות חלקה מאוד וקרמית.
  3. הוסיפו את פתיתי הקוקוס וערבבו שוב.
  4. הוציאו את בסיס העוגה מהמקפיא וצקו את תערובת הקרם מעל הבסיס, יישרו והניחו את פרוסות התאנה מעל והקפיאו למשך כשעתיים. לבסוף חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.