header

מתכון לעוגת שורט קייק תות

שורט קייק מגיע בשלל צורות וצבעים, אך הנפוץ והאהוב ביותר הוא שורט קייק תות פשוט, שמוגש לרוב עם קצפת ונחשב לתענוג של ממש. המתכון שתכירו כעת יהיה מעין פאנקייק שמתחפש לשורט קייק, כי הבלילה היא די דומה, אך התוצאה - אין אפילו מה להשוות! 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת שורט קייק תות מקור תמונה: tasty.co
רכיבים לשורט קייק תות:
חלב - 480 מ"ל
גבינת שמנת - 170 גרם
תותים - 150 גרם (פרוסים)
קצפת - להגשה (לא חובה)
אופן הכנת שורט קייק תות:
  1. חממו את התנור מראש ל-220 מעלות.
  2. ערבבו בקערה את תערובת הפנקייק, החלב והביצים עד שכל הרכיבים משתלבים היטב.
  3. מזגו את התערובת על תבנית אפייה שמצופה בנייר אפייה ומרחו אותה עד לקצוות.
  4. צפו את התערובת מלמעלה בגבינת שמנת וחתיכות תותים, ואפו למשך 15 דקות או עד שהיא משחימה.
  5. חתכו לריבועים והגישו מיד עם קצפת.
טיפ השף:
ניתן לשמור את השורט קייק במקרר למשך כשבועיים, בהתאם ליכולת הקירור של המקרר שלכם. כדי לחמם מחדש מספיק להכניס חתיכה קטנה ל-20 שניות למיקרוגל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.