header

מתכון לפאי שוקו-בננה משולש

קינוחים אפויים, מתוקים ועשירים בשוקולד הם אהבה של רבים מאיתנו, ילדים ומבוגרים כאחד, וכאשר קינוח שכזה בא מלווה ב-3 סוגי שוקולד שונים, בבננות טעימות המוסיפות מתיקות טבעית ובעיצוב משגע שמעניק למאפה מראה של לוח משחק – אף אחד לא באמת יכול לעמוד בפיתוי. אז קבלו את המתכון לפאי שוקו-בננה משולש - תענוג מתוק שכולל את כל הדברים הטובים שהזכרנו כאן, ויגרום לכל בני הבית שלכם ללקק את האצבעות. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
רכיבים לפאי שוקו-בננה משולש:
בצק פריך לפאי - שכבה (קנוי או עשוי על פי המתכון הבא)
קמח - 150 גרם
סוכר - 100 גרם
חמאה - 150 גרם (מומסת)
שוקולד מריר - 300 גרם (מומס)
שוקולד מריר - 200 גרם (מחולק לקוביות)
שוקולד לבן - 200 גרם (מחולק לקוביות)
שוקולד חלב - 200 גרם (מחולק לקוביות)
אופן הכנת הפאי שוקו-בננה משולש:
  1. הניחו את הבצק הפריך בתוך צלחת פאי עגולה, חוררו אותו לכל אורכו בעזרת מזלג ואפו במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
  2. הוציאו את התבנית מן התנור. פרסו את הבננות לפרוסות דקות, וסדרו את הפרוסות לרוחב ולאורך בצק הפאי האפוי.
  3. ערבבו בקערה גדולה את הביצים, הקמח, הסוכר, השוקולד המריר המומס והחמאה המומסת עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. שפכו את התערובת מן הקערה על הפאי, והכניסו את הפאי לתנור לאפייה של 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  5. בסיום האפייה הוציאו את הפאי מן התנור, והחלו לסדר עליו בשורות את קוביות השוקולד המריר, הלבן והחלב. הניחו ראשית קובית שוקולד חלב, לאחריה קובית שוקולד לבן ולאחריה קובית שוקולד מריר, וכך חוזר חלילה.
  6. הכניסו לתנור לאפיה קצרה של 2 דקות בחום של 180 מעלות, הוציאו, פרסו והגישו. בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.