אם אתם רוצים להכין איזו מנה אחרונה קיצית, קרירה טעימה ומהירה – אנחנו מזמינים אתכם להכיר את פאי המנגו-גבינה המיוחד הבא, שלא דורש אפייה בכלל אלא רק ערבול קל בבלנדר, סידור על תחתית מוכנה, הכנסה למקרר, קישוט, חיתוך והגשה. לשם הכנתו הפשוטה תוכלו להשתמש בתחתית פאי אפויה קנויה, או להכין כזאת בעצמכם – איך שאתם מעדיפים. המתכון הבא יניב לכם 2 עוגות נפלאות שכאלו, שהן קינוח מצוין ומרענן לכל ארוחה קיצית.
רכיבים לפאי מנגו ללא אפייה:
אופן הכנת פאי מנגו ללא אפייה:
-
הכניסו את המנגו, החלב המרוכז וגבינת השמנת לתוך בלנדר.
-
הכניסו את הג׳לטין ואת המים החמים לקערית עמידה לחום, וטרפו אותם יחד היטב עד שהג׳לטין מתמוסס לגמרי.
-
הוסיפו את הג׳לטין לבלנדר וערבלו את כל הרכיבים על עוצמה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, כדקה.
-
חלקו את מילוי המנגו מהבלנדר באופן שווה בין שתי תחתיות הפאי האפויות. השאירו רווח של חצי סנטימטר בין המילוי ובין השוליים העליונים של כל תחתית.
-
כסו כל אחת מהעוגות עם ניילון נצמד והכניסו למקרר לצינון והתייצבות למשך הלילה או ל-12 שעות לפחות.
-
ברגע שהעוגות מתייצבות, מרחו את הקצפת בעזרת מרית על גבי כל אחת מהן וקשטו אותן עם פרוסות המנגו ועלי הנענע בצורה שווה.
-
פרסו את עוגות הפאי והגישו קר. בתיאבון!
טיפ השף:
את השאריות מהפאי תוכלו לכסות, להכניס לקופסה ולשמור במקרר עד 3 ימים.