maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק פריך בסיסי מתוק - בצק 1,2,3

המתכון שלפניכם הוא מתכון בסיסי ביותר להכנת בצק פריך הנקרא גם בצק 1,2,3 בגלל יחס הכמויות של הרכיבים שבו: סוכר, חמאה וקמח. עם המתכון הטעים הזה תוכלו להכין מאפים נפלאים או לשדרג אותו בעזרת תוספות שונות כמו שוקולד צ'יפס, צימוקים, אגוזים ועוד ולאפות אותו כפי שהוא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבצק פריך בסיסי מתוק  - בצק 1,2,3 מקור תמונה: pinterest
רכיבים לבצק פריך:
סוכר - 100 גר'
חמאה - 200 גר' (קרה)
קמח - 300 גר'
וניל - 1 כפית
ביצה - 1 (או 2 חלמונים)
אופן הכנת הבצק פריך:
  1. הכניסו את החמאה והסוכר לקערת מיקסר וערבבו יחד עד להטמעת הסוכר בחמאה.
  2. הוסיפו את הווניל והביצה/חלמונים לתערובת התפוחה והמשיכו לערבל.
  3. עצרו את פעולת המיקסר, הוסיפו את הקמח בבת אחת והפעילו את המיקסר עד להיווצרות בצק מעט מפורר. בשלב הזה אתם יכולים להוסיף כל מה שתחפצו לבצק (עד 70 גר' תוספות לכמות הבצק הזו).
  4. הוציאו את הבצק למשטח מקומח קלות ולושו אותו לקבלת בצק אחיד (אל תלושו יותר מדי), כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר כ-20 דקות או עד לשימוש בו. preperation מקור תמונה: pinterest
טיפ השף:
אם הבצק מפורר מידי, ניתן להוסיף לו כמה טיפות של מים קרים וללוש בשנית כדי לאחד את הרכיבים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: