הדלעת הכתומה והנפלאה נמכרת בכל מקום בעונת הסתיו, ומלבד מרק לקוסקוס ומיני תבשילים, ניתן להשתמש בה גם להכנת קינוחים טעימים במיוחד, כמו זה שלפניכם. עם המתכון הבא תוכלו להכין קינוח מפתיע לימי הסתיו שתתגעגעו אליו בשאר העונות.
אופן הכנת התחתית של העוגה:
-
הכניסו את שיבולת השועל למעבד מזון והפעילו עד לקבלת תערובת מפוררת. הוסיפו למעבד המזון את הצימוקים והפעילו לקבלת מחית אחידה
-
הניחו את התערובת על תחתית של תבנית קפיצית עגולה, פזרו והדקו אותה והכניסו את התבנית למקרר לחצי שעה לפחות.
אופן הכנת השכבת דלעת-קשיו:
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון וערבלו עד לקבלת מחית אחידה במרקמה.
-
הוציאו את התחתית מהמקרר, מזגו עליה את תערובת הדלעת והכניסו למקרר למשך 24 שעות. הוציאו, פרסו והגישו בתוספת סירופ שוקולד אם תרצו.