header

מתכון לעוגת קרם דלעת וקשיו

הדלעת הכתומה והנפלאה נמכרת בכל מקום בעונת הסתיו, ומלבד מרק לקוסקוס ומיני תבשילים, ניתן להשתמש בה גם להכנת קינוחים טעימים במיוחד, כמו זה שלפניכם. עם המתכון הבא תוכלו להכין קינוח מפתיע לימי הסתיו שתתגעגעו אליו בשאר העונות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת קרם דלעת וקשיו מקור תמונה: thisrawsomeveganlife
רכיבים לתחתית של העוגה:
שיבולת שועל - 1 כוס (ניתן להמיר בכמות שווה של אגוזי מלך)
צימוקים - 1 כוס (כהים - ניתן להמיר בתמרים)
רכיבים לשכבת דלעת-קשיו:
אגוזי קשיו - 2 כוסות
מיץ לימון - ⅓ כוס
קרם קוקוס - ⅓ כוס
מלח - ½ כפית
תמצית וניל - 1 כפית
דלעת - 6 כוסות (קלופה וחתוכה לקוביות)
אופן הכנת התחתית של העוגה:
  1. הכניסו את שיבולת השועל למעבד מזון והפעילו עד לקבלת תערובת מפוררת. הוסיפו למעבד המזון את הצימוקים והפעילו לקבלת מחית אחידה
  2. הניחו את התערובת על תחתית של תבנית קפיצית עגולה, פזרו והדקו אותה והכניסו את התבנית למקרר לחצי שעה לפחות.
אופן הכנת השכבת דלעת-קשיו:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון וערבלו עד לקבלת מחית אחידה במרקמה.
  2. הוציאו את התחתית מהמקרר, מזגו עליה את תערובת הדלעת והכניסו למקרר למשך 24 שעות. הוציאו, פרסו והגישו בתוספת סירופ שוקולד אם תרצו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.