מתכון לנגיסים פריכים היכולים לשמש לא רק כקינוח טעים, אלא גם כחטיף אנרגיה הודות לשיבולת השועל שהם מכילים. בזמן הכנה קצר ועם שילוב רכיבים אהובים, תקבלו במהרה נגיסים שתרצו לנשנש בכל עת ובכל מקום.
אופן הכנת הנגיסי שוקולד:
-
בקערה בינונית, המיסו יחד דבש ושמן קוקוס על להבה בינונית. ערבבו ללא הפסקה עד שהרכיבים ימסו ותיווצר תערובת אחידה.
-
הסירו את הסיר מהלהבה והוסיפו לו את יתר הרכיבים. ערבבו היטב עד שהשוקולד ימס.
-
הכניסו את התערובת לתבנית בגודל 20*20, מרחו אותה באופן אחיד והכניסו למקרר למשך 3-4 שעות. הוציאו מקירור, חתכו לנגיסים בגודל רצוי והגישו.
טיפ השף:
ניתן להמיס את הדבש ושמן הקוקוס יחד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.