header

מתכון לקינוחי שוקולד-חמאת בוטנים אישיים

השילוב הקלאסי בין המליחות העדינה של חמאת בוטנים ובין שוקולד מריר הפך לכוכב של ממש בחטיפי שוקולד רבים, וכעת תוכלו להכין אותם גם בבית! המתכון הבא דורש שני רכיבים בלבד, אך האורחים שלכם יחשבו שמדובר במלאכה מאומצת הודות למראם הייחודי של התוצרים המתוקים-מלוחים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינוחי שוקולד-חמאת בוטנים אישיים מקור תמונה: foodnetwork
רכיבים לכפתורי שוקולד-חמאת בוטנים:
שבבי שוקולד - ½1 כוסות (מריר)
חמאת בוטנים - ¼ כוס
אופן הכנת הכפתורי שוקולד-חמאת בוטנים:
  1. רפדו תבנית שקעים עם 12 מנג'טים מנייר והניחו בצד.
  2. הכניסו את שבבי השוקולד לקערה חסינה למיקרוגל, הכניסו למיקרוגל למשך 30 שניות והמשיכו כך (בפולסים של 30 שניות) עד להמסה מלאה של השוקולד.
  3. הכניסו 1 כפית מהשוקולד המומס לתוך תבניות הנייר, ואת התבנית למקרר למשך 10 דקות.
  4. הוציאו את התבנית מהמקרר, הוסיפו לשקעי הנייר 1 כפית חמאת בוטנים והכניסו למקרר ל-10 דקות נוספות.
  5. הוציאו את התבנית מהמקרר, הוסיפו לכל שקע 1-2 כפות מהשוקולד הנותר (אם הוא התקשה, המיסו שוב בפולסים של 20 שניות), הכניסו לקירור נוסף של 20 דקות, הוציאו את החטיפים מהשקעים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.