השילוב הקלאסי בין המליחות העדינה של חמאת בוטנים ובין שוקולד מריר הפך לכוכב של ממש בחטיפי שוקולד רבים, וכעת תוכלו להכין אותם גם בבית! המתכון הבא דורש שני רכיבים בלבד, אך האורחים שלכם יחשבו שמדובר במלאכה מאומצת הודות למראם הייחודי של התוצרים המתוקים-מלוחים.
מקור תמונה:
foodnetwork
רכיבים לכפתורי שוקולד-חמאת בוטנים:
אופן הכנת הכפתורי שוקולד-חמאת בוטנים:
-
רפדו תבנית שקעים עם 12 מנג'טים מנייר והניחו בצד.
-
הכניסו את שבבי השוקולד לקערה חסינה למיקרוגל, הכניסו למיקרוגל למשך 30 שניות והמשיכו כך (בפולסים של 30 שניות) עד להמסה מלאה של השוקולד.
-
הכניסו 1 כפית מהשוקולד המומס לתוך תבניות הנייר, ואת התבנית למקרר למשך 10 דקות.
-
הוציאו את התבנית מהמקרר, הוסיפו לשקעי הנייר 1 כפית חמאת בוטנים והכניסו למקרר ל-10 דקות נוספות.
-
הוציאו את התבנית מהמקרר, הוסיפו לכל שקע 1-2 כפות מהשוקולד הנותר (אם הוא התקשה, המיסו שוב בפולסים של 20 שניות), הכניסו לקירור נוסף של 20 דקות, הוציאו את החטיפים מהשקעים והגישו.