header

מתכון לעוגת תפוחים פרווה בניחוח קינמון

תפוחים הם מהפירות האהובים ביותר על כולנו, והעובדה שהם נמצאים בהישג יד במשך כל השנה הופכת אותם לפרי המושלם עבור קינוחים שונים. תוספת הקינמון והדבש לתפוחים במתכון הבא יוצרת עוגה עם טעם מתקתק וניחוח משכר שימלא את ביתכם ויגרום לכם לרצות שהיא תהיה על הצלחת שלכם כמה שיותר מהר.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת תפוחים פרווה בניחוח קינמון מקור תמונה: begoodorganics
רכיבים לעוגת תפוחים:
קמח - 2 כוסות
קינמון - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
תמרים - 1 כוס (מגולענים מושרים ב-¼ כוס מים)
חלב סויה - ¾ כוס (או חלב צמחי אחר)
שמן קוקוס - ⅓ כוס (מומס)
תפוחים - 2 (מגורדים)
תפוחים - 2 (פרוסים לפרוסות)
רכיבים לציפוי:
קינמון - ½ כפית
סילאן - ½1 כפות (או דבש)
אופן הכנת העוגת תפוחים:
  1. חממו תנור ל-175 מעלות ושמנו קלות תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
  2. סננו את התמרים מהמים והכניסו אותם למעבד מזון יחד עם חלב סויה, שמן קוקוס, תמצית וניל וחומץ תפוחים, וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. בקערה גדולה, ערבבו יחד קמח, קינמון, אבקת סודה לשתייה ומלח לתערובת אחידה.
  4. מזגו את התערובת הנוזלית לתוך הקערה עם החומרים היבשים וערבבו היטב.
  5. הכניסו לקערה 2 תפוחים מגורדים, ערבבו היטב ומזגו את התערובת לתבנית האפייה.
  6. סדרו את פרוסות התפוחים על הבלילה בתצורה שאתם רוצים ופזרו מעליהם ½ כפית קינמון.
  7. הכניסו את העוגה לתנור למשך 40 דקות או עד שקיסם שתכניסו במרכזה יצא יבש.
אופן הכנת הציפוי:
  1. הוציאו את העוגה מהתנור, צננו אותה במשך 10 דקות וזלפו מעל סילאן או דבש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.