header

מתכון לבראוניז טבעוני וקל להכנה

עם כל הכבוד לקינוחים מפוארים, יש משהו בבראוניז שמספק אותנו יותר מכל מתוק אחר. אולי זה גודל החתיכה המדויק, דחיסות השוקולד הנפלאה ואפילו המרקם הייחודי עם הקרום היבש והמילוי הלח. בכל מקרה, לכל אוהבי הבראוניז, המתכון הנפלא והפשוט הבא הוא נטול רכיבים חלביים, טבעוני לחלוטין ויוכל להשתדך לכל ארוחה גם עבור שומרי הכשרות.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לבראוניז:
סוכר - 200 גרם
סוכר דמררה - 200 גרם
קקאו - 100 גרם
שמן צמחי - 120 מ"ל
אבקת אפייה - ½ כפית
סוכר וניל - 2 כפיות
מלח - 1 כפית
קמח - 200 גרם
מים - 200 מ"ל (1 כוס)
אגוזי מלך - 150 גרם (חתוכים לחתיכות קטנות)
שוקולד מריר טבעוני - 250 גרם (חתוך לשבבים קטנים)
אופן הכנת הבראוניז:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. הכניסו את הסוכר הלבן, סוכר הדמררה, הקקאו, השמן, אבקת האפייה, סוכר הווניל והמלח לקערה וערבבו היטב בעזרת כף או לקקן.
  3. הוסיפו את הקמח והמים לתערובת וערבבו בשנית.
  4. הכניסו לקערה את אגוזי המלך ו-150 גרם משבבי השוקולד וערבבו שוב.
  5. העבירו את התערובת לתבנית אפייה ושטחו אותה.
  6. פזרו מעל את 100 גרם שבבי השוקולד הנותרים.
  7. הכניסו את תבנית האפייה לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות.
  8. הוציאו מהתנור והניחו לבראוניז להתקרר מעט, פרסו לגודל אהוב והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.