הבטטה המתקתקה בעלת הצבע הכתום המקסים מצוינת לקינוחים עסיסיים. במקום עוגת גזר, נסו את המתכון הזה וקבלו מנה טעימה, צבעונית ובריאה לא פחות.
אבוקדו? בקינוח?! לפני שאתם בורחים, חשבו על זה בהיגיון: למעשה לאבוקדו יש טעם נייטרלי, ותתפלאו לשמוע שבדרום אמריקה משתמשים בו בקינוחים באופן תדיר. האבוקדו הוא החמאה של הטבע, ומשתדך בצורה נפלאה לשוקולד - הוא הופך אותו לקרמי ועשיר יותר, והיתרון: בלי השומן של החמאה ועם כל היתרונות של אבוקדו. אל דאגה - טעמו לא יורגש בתוצאה הסופית אלא ייבלע בשוקולד.
המשקה התוסס מעניק לעוגה הזאת מהמתיקות שלו וגם הופך אותה לסופר-עסיסית.
הזוקיני (קישוא) הירוק משתלב היטב עם השוקולד והאגוזים, מה שיוצר לנו עוגה מתקתקה וטעימה, שתפתיע את כולם.
טעם היין המרענן, העדין והמתקתק הופך את הסופלה הזה למנה קיצית מושלמת. האלכוהול מתאדה באפייה, כך שאתם יכולים להגיש אותו גם לילדים. זו גם דרך טובה לנצל את שאריות היין שלכם.
נכון שזה נשמע מוזר, אבל השעועית מעניקה לעוגה הזו מרקם ולחות שמשדרגת אותה בצורה משמעותית. הוסיפו לכך את העובדה ששעועית דלה בשומן ועשירה בחלבון, אבץ וחומרים טובים נוספים ותבינו שכדאי מאוד לתת סיכוי למתכון הזה.
הסלק האדום-סגול שופע הבריאות מעניק לעוגה ולציפוי מתיקות מיוחדת שהופכת אותה לטעימה ויפה במיוחד. זו הדרך המושלמת לתת לסרבני-סלק לאכול ממנו ולבקש עוד...
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: