הזוקיני (קישוא) הירוק משתלב היטב עם השוקולד והאגוזים, מה שיוצר לנו עוגה מתקתקה וטעימה, שתפתיע את כולם.
אופן הכנת עוגת שוקולד:
-
חממו תנור ל-180° מעלות.
-
ערבבו בקערה את הקמח, סוכר, אבקת אפייה,סודה לשתייה, מלח וקינמון.
-
בקערה נפרדת ערבבו את החמאה, קפה, יוגורט/לֶבֶּן והביצים, ואחדו את שתי הקערות יחדיו.
-
הוסיפו את השוקולד, הזוקיני והאגוזים וערבבו עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
אפו במשך כ-60-50 דקות או עד שקיסם שתחדירו למרכז התבנית ייצא נקי.
-
הניחו לצינון והגישו.
מקור: גלי בן-דור