header

מתכון לעוגת פאקנים, יוגורט ופירות יער ללא אפייה

מושלמת! אין מילה אחרת שמתאימה יותר למתכון עוגת הפקאן, יוגורט ופירות יער שלפניכם. קלות ההכנה, הפשטות והטעם הם אלה שמרכיבים את אחת מהעוגות המדהימות ביותר שייצא לכם לאכול. אם אתם מחפשים עוגה בריאה, מיוחדת וללא אפייה כדאי לכם מאוד לנסות את המתכון שלפניכם.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאקנים, יוגורט ופירות יער ללא אפייה מקור תמונה: cookieandkate
רכיבים לבסיס:
אגוזי פקאן - 2 כוסות (טבעיים)
תמרים מג'הול - 10 יחידות (קלופים ומגולענים)
מלח - ¼ כפית
רכיבים למלית:
יוגורט - ½1 כוסות
פירות יער - ½ כוס
תותים - 4-5 יחידות (פרוסים דק)
דבש - 2 כפות
אופן הכנת הבסיס:
  1. השרו את התמרים במים חמים למשך 10 דקות.
  2. לאחר מכן הכניסו את התמרים הספוגים במים יחד עם המלח והפקאנים אל מעבד מזון וצרו עיסה במרקם כמו של בצק.
  3. שטחו את העיסה על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, כולל הדפנות, והכניסו למקפיא למשך כ-10 דקות.
אופן הכנת המלית:
  1. הוציאו את בסיס העוגה מהמקפיא וצקו לתוכו את היוגורט. החליקו עם כף או מרית את היוגורט על כל שטח פני בסיס העוגה ופזרו מעל את פירות היער והתותים.
  2. טפטפו מעל הכל את הדבש, חתכו והגישו או קררו עד ההגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.