מושלמת! אין מילה אחרת שמתאימה יותר למתכון עוגת הפקאן, יוגורט ופירות יער שלפניכם. קלות ההכנה, הפשטות והטעם הם אלה שמרכיבים את אחת מהעוגות המדהימות ביותר שייצא לכם לאכול. אם אתם מחפשים עוגה בריאה, מיוחדת וללא אפייה כדאי לכם מאוד לנסות את המתכון שלפניכם.
אופן הכנת הבסיס:
-
השרו את התמרים במים חמים למשך 10 דקות.
-
לאחר מכן הכניסו את התמרים הספוגים במים יחד עם המלח והפקאנים אל מעבד מזון וצרו עיסה במרקם כמו של בצק.
-
שטחו את העיסה על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, כולל הדפנות, והכניסו למקפיא למשך כ-10 דקות.
אופן הכנת המלית:
-
הוציאו את בסיס העוגה מהמקפיא וצקו לתוכו את היוגורט. החליקו עם כף או מרית את היוגורט על כל שטח פני בסיס העוגה ופזרו מעל את פירות היער והתותים.
-
טפטפו מעל הכל את הדבש, חתכו והגישו או קררו עד ההגשה.