header

מתכון למוס קפוצ'ינו מתקתק

מתכון מוס הקפוצ'ינו שלפניכם, יכול לשמש אתכם כקינוח בכוסות להגשה אישית ואלגנטית, או כשכבת מוס בעוגה גדולה וחגיגית. טעם הקפה המעודן, המשולב עם החלב המרוכז, יוצר תערובת טעמים מתוקה-מרירה שכמוה עוד לא טעמתם, ותרצו לטעום שוב ושוב.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למוס קפוצ'ינו מתקתק מקור תמונה: thefoodiecorner
רכיבים למוס קפוצ'ינו:
חלב - 1 כוס (מחולק)
קורנפלור - 4 כפות
מלח - ⅛ כפית
קפה - ¾ כוס (חם)
גרגרי קפה נמס - 1 כפית (או אבקת אספרסו)
ביצה - 1
קצפת - ציפוי (אופציונלי)
שוקולד - לקישוט (מגורד)
אופן הכנת המוס קפוצ'ינו:
  1. ערבבו יחד ¼ כוס חלב עם קורנפלור ומלח בסיר בינוני, והמיסו לחלוטין לנוזל חלק.
  2. הוסיפו את יתרת החלב, ¾ כוס קפה ,קפה נמס והחלב המרוכז ובשלו על חום בינוני גבוה.
  3. כאשר התערובת מתחילה לצבור נפח ולהתעבות, הסירו את הסיר ממקור החום.
  4. בקערה קטנה ערבבו ביצה עם שתי כפות מהנוזל החם.
  5. החזירו את הסיר עם הנוזל חזרה למקור החום, צקו את הביצה עם הנוזל אל תוך הסיר תוך כדי ערבוב מתמיד שלא ייקרש. (הוספת הביצה תגרום להורדת הקצף בצורה משמעותית).
  6. המשיכו לחמם את התערובת עד שהופעת בועות קטנות ומהירות. בשלו כ-2 דקות נוספות, הסירו ממקור החום וצקו לכוסות או על בסיס טורט.
  7. כסו, קררו וקשטו כרצונכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.