מתכון קרם השוקולד האיטלקי הנהדר הזה מהווה מילוי מושלם עבור עוגות רבות, עוגיות פחזניות ועוד. הקרם המיוחד שמגיע מאיטליה מעניק טעם שוקולדי ייחודי שכמותו אנו בטוחים שטרם טעמתם. בנוסף, הוא יכול לשמש בתור שכבות עבור עוגות טורט, פאי וקינוחי כוסות רבים וניתן לאכול אותו כמו שהוא, רק עליכם להיזהר שלא להתמכר לטעם המדהים שלו.
אופן הכנת הקרם שוקולד:
-
המיסו את השוקולד בקערה בינונית בתוך המיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם עד להמסה מלאה.
-
הניחו סיר בינוני על הכיריים, צקו לתוכו את השמנת, הווניל והחלב וחממו מעל להבה בינונית בלי להביא לרתיחה.
-
בזמן חימום החלב והשמנת, הקציפו בקערה בינונית את החלמונים עם הסוכר והוסיפו את הקורנפלור בהדרגה.
-
צקו את החלב החם בהדרגה אל תערובת החלמונים תוך ערבוב מתמיד כדי שהם לא יהפכו לחביתה.
-
העבירו את התערובת אל הסיר בחזרה ובשלו על להבה נמוכה מאוד עד שהתערובת מתעבה והקרם מסמיך מעט.
-
הסירו מהאש והעבירו לקערה בינונית, אל תוך הקערה הוסיפו את השוקולד המומס וערבבו היטב עד לקבלת קרם חלק ואחיד בעל צבע חום.
-
בשלב זה תוכלו לצקת את הקרם כשכבה לעוגה, למלא פחזניות או לחילופין, למלא כוסות ולכסות בניילון נצמד כל כוס למניעת קרום, לקרר כ-3 שעות ולהגיש.