header

מתכון לסופגניות קינמון אפויות ובריאות

סופגניות ידועות כקינוח עתיר קלוריות ולא בריא, אך מתכון הסופגניות הנהדרות הללו משלב רכיבים בריאים וטעם מושלם עם כמות קלוריות מועטת. סופגניות אפויות עם ציפוי קינמון הן ללא כל ספק הקינוח המפנק שיעזור לכם לעבור את החג עם פחות שמן ורגשות אשמה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסופגניות קינמון אפויות ובריאות מקור תמונה: thechiclife
רכיבים לסופגניות:
קמח חיטה לבן - ¾ כוס (או קמח כוסמין)
סוכר - ¼ כוס + 2 כפות
אבקת אפייה - ½ כפית
קינמון - 1 כפית (מחולקת לשתיים)
מלח - ¼ כפית
חלב - ¼ כוס + 2 כפות (או תחליף חלב צמחי לבחירתכם)
ביצה - 1 (גדולה)
תמצית וניל - ¼ כפית
אופן הכנת הסופגניות:
  1. חממו תנור ל- 180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הכניסו לקערה בינונית קמח, ¼ כוס סוכר, אבקת אפייה, ½ כפית קינמון ומלח וערבבו היטב.
  3. בקערה נוספת ערבבו היטב חלב, ביצים, שמן קנולה ותמצית וניל.
  4. צקו את בלילת החלב והביצים לתוך קערת הקמח וערבבו באיטיות עד ליצירת בצק מעט דביק.
  5. חלקו את התערובת לתבנית סיליקונית בדוגמת דונאטס עם חור במרכזן במרכזה והכניסו לתנור.
  6. אפו כ- 7-9 דקות, נעצו קיסם למרכז הסופגנייה ובידקו אם הקיסם יוצא יבש הסופגנייה מוכנה, אם הוא עדיין רטוב אפו עוד דקה בערך.
  7. ערבבו בקערה קטנה ½ כפית קינמון עם מעט סוכר, הכניסו את הסופגניות לקערת הקינמון וצפו אותן היטב מכל הצדדים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.