header

מתכון למאפה פירות חמים ומתובלים

כשקריר בחוץ ועולה החשק לאכול איזו מנה מנחמת ומפנקת, התמונה הראשונה שעולה בראשנו היא של מאפה חם עם ריח ניחוח שמתפזר בכל חלקי הבית. אך לא תמיד יש כוח וזמן להתחיל להפעיל את המיקסר ולהכין בצק, לכן המתכון הבא הוא הפתרון המושלם עבורכם. עם מאפה הפירות החמים והמתובלים הזה, תוכלו ליהנות ממנה מתוקה ועשירה בטעמים שיחממו אתכם ושיגרמו לכם להמציא תירוץ בכל פעם מחדש כדי להכין אותה שוב ושוב.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון למאפה פירות חמים ומתובלים מקור תמונה: cottercrunch
רכיבים למאפה פירות:
תפוחים - 2 כוסות (פרוסים)
אגסים - 2 כוסות (פרוסים)
חמוציות - ½1 כוסות (טריות או קפואות)
אננס - 1 כוס (מקופסת שימורים קצוץ גס, שמרו מעט מן המיץ)
מיץ לימון - 1-2 כפות
סוכר קוקוס - ⅓ כוס (לא מזוקק, או סוכר חום)
סירופ מייפל - 1 כף (אגבה או דבש)
קינמון - 1 כפית
אגוז מוסקט - ¼ כפית
חמאה - 60 גרם (מומסת)
אגוזי מלך - ⅓ כוס (קצוצים גס)
אופן הכנת המאפה פירות:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות.
  2. כעת, הכניסו אל קערה גדולה את כל הפירות שבמתכון והוסיפו להם 1-2 כפות מיץ לימון למניעת השחרה והוספת טעם.
  3. בקערת זכוכית נוספת ערבבו חמאה מומסת עם כמה כפות מיץ אננס, ולאחר מכן הוסיפו אל קערה זו את הסוכר, התבלינים, ואת סירופ המייפל תוך ערבוב.
  4. צקו את בלילת החמאה והסוכרים על הפירות שבקערה הגדולה וערבבו היטב כך שכל הפירות ייעטפו בתבלינים ובשומן החמאה.
  5. העבירו את תכולת הקערה אל תבנית חרס עמידה לחום, פזרו מעל אגוזי מלך ואפו בתנור למשך כשעה.
  6. הוציאו והגישו חם או קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.