הפיכת ירקות ל"חמוצים" היא תהליך שנעשה כבר במשך אלפי שנים לצורך שימור מאכלים, כשיש המאמינים שהוא החל בהודו. כיום עם זאת חמוצים משמשים אותנו בעיקר לאכילה בהנאה ופחות לשימור ירקות, כשהנפוצים ביותר הם המלפפונים החמוצים. אם אתם רוצים להכין חמוצים בעצמכם בבית מכל ירק שיש ברשותכם, תוכלו לעשות זאת בעזרת תהליך די פשוט, וכל מה שתצטרכו זה צנצנות וכמה רכיבים פשוטים. אתם תתפלאו לגלות עד כמה זה קל ושכל אחד יכול לעשות זאת, אז אל תפחד לנסות בעצמכם!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: