קשה לדמיין מנה של עוגת תפוחי עץ חמה, מאפין נימוח או קינוחים רבים אחרים ללא תוספת עשירה של קצפת לבנה ועשירה. הבעיה היא שלא תמיד הקצפת שאנחנו מכינים בבית יצאה יציבה, חלקה וטעימה כמו שאנחנו רוצים, אך מהיום זה לא יקרה לכם יותר! הכירו את נטלי דדון, קונדיטורית שעבורה אפייה היא סוג של תרפיה, שתסביר לכם הרבה מאוד דברים שחשוב לדעת על קצפת. למשל, מהו המתכון המנצח לקצפת יציבה מ-3 רכיבים בלבד, איך מצילים קצפת שהתרככה במקרר ומהי שיטת העבודה הקצרה והפשוטה לקישוט מאפינס ומאפים דומים. כל התשובות מחכות לכם בסרטונים הבאים, אז הקדישו להם כמה דקות ותעניקו לקינוחים שלכם שדרוג מדהים!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: