print header

טיפים להכנת קצפת יציבה ומושלמת עם מתכון פשוט

קשה לדמיין מנה של עוגת תפוחי עץ חמה, מאפין נימוח או קינוחים רבים אחרים ללא תוספת עשירה של קצפת לבנה ועשירה. הבעיה היא שלא תמיד הקצפת שאנחנו מכינים בבית יצאה יציבה, חלקה וטעימה כמו שאנחנו רוצים, אך מהיום זה לא יקרה לכם יותר! הכירו את נטלי דדון, קונדיטורית שעבורה אפייה היא סוג של תרפיה, שתסביר לכם הרבה מאוד דברים שחשוב לדעת על קצפת. למשל, מהו המתכון המנצח לקצפת יציבה מ-3 רכיבים בלבד, איך מצילים קצפת שהתרככה במקרר ומהי שיטת העבודה הקצרה והפשוטה לקישוט מאפינס ומאפים דומים. כל התשובות מחכות לכם בסרטונים הבאים, אז הקדישו להם כמה דקות ותעניקו לקינוחים שלכם שדרוג מדהים!

איך מכינים קצפת יציבה וטעימה לזילוף?

איך מצילים קצפת שהתרככה במקרר?

איך מזלפים קצפת על קאפקייקס?

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.