המתכון הבא לפרעצלים (בייג'לה) רכים מפנים ופריכים מבחוץ, בטעם קינמון וקרמל, יכול לגרום לכם להזיל ריר רק מלקרוא אותו. למדו להכין את הפינוק הבא, שהוא שילוב מושלם בין מתוק ומלוח, שיעשה לכם חם בלב וטעים בבטן... החטיפים הטעימים, הופכים למוצלחים במיוחד בתוספת רוטב הקרמל המלוח.
רכיבים לקרמל המלוח ואפיית הבייגל:
אופן הכנת הפרעצל:
-
ערבבו באמצעות מיקסר ו-וו לישה את המים, הסוכר, המלח, השמרים והחמאה, עד אשר הם הופכים לבלילה אחידה, והניחו לכ-5 דקות.
-
הוסיפו לבלילה את הקמח והמלח תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה. עלו בהדרגה למהירות בינונית וערבבו עד שהבצק הופך חלק ואחיד.
-
אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו לו קמח, כף אחת בכל פעם.
-
גלגלו את הבצק לכדור, הניחו אותו בקערה משומנת וכסו בניילון נצמד במשך שעה.
-
הכינו את הקרמל.
מקור: סיוון בלוך