ביצים הן מרכיב זול וטעים שאפשר לעשות איתו כל כך הרבה דברים במטבח ובקלות רבה, והן גם מספקות לגוף מנה הגונה של חלבון, לכן לא פלא שהן מהוות ארוחת בוקר נפלאה לכל יום בשבוע. רוב האנשים מכירים שתיים-שלוש דרכים להכין אותן, כשהשיטות הנפוצות הן ביצת עין, מקושקשת, חביתה או ביצה קשה, אך יש הרבה דרכים נוספות להכין ביצים, כשקיימות גם אפשרויות כמו ביצה עלומה, פריטטה, ביצה בתנור, ביצי שטן ועוד... היום תלמדו להכין את כולן, כך שתוכלו לבחור את האחת העדיפה עליכם ביותר, או שתגוונו מדי יום בשיטת הכנה אחרת כדי ליצור לעצמכם גיוון מעניין. מה שבטוח, זה יהיה טעים ומזין!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: