אבוקדו? בקינוח?! לפני שאתם בורחים, חשבו על זה בהיגיון: למעשה לאבוקדו יש טעם נייטרלי, ותתפלאו לשמוע שבדרום אמריקה משתמשים בו בקינוחים באופן תדיר. האבוקדו הוא החמאה של הטבע, ומשתדך בצורה נפלאה לשוקולד - הוא הופך אותו לקרמי ועשיר יותר, והיתרון: בלי השומן של החמאה ועם כל היתרונות של אבוקדו. אל דאגה - טעמו לא יורגש בתוצאה הסופית אלא ייבלע בשוקולד.
מקור תמונה:
mnn
רכיבים לפודינג שוקולד ואבוקדו:
אופן הכנת הפודינג שוקולד ואבוקדו:
-
לבלנדר או למעבד המזון הוסיפו את החומרים בסדר הבא: שמן, תמרים, דבש, וניל, חצי מהחלב, אבוקדו ואבקת קקאו.
-
ערבבו כ-2 דקות עד שנוצר מרקם חלק. הוסיפו את שארית החלב, קצת בכל פעם עד לקבלת למרקם שאתם אוהבים. קחו בחשבון שהפודינג עוד יסמיך במקרר.
-
העבירו את הפודינג לקערה, כסו וצננו במקרר עד ההגשה.
מקור: גלי בן-דור