תפוח מקורמל הוא אחד הפינוקים המתוקים שכולם אוהבים, ובמתכון הזה תשמשו בסוכריות טופי קרמל שיהפכו את תהליך ההכנה שלו לפשוט ומהיר במיוחד.
רכיבים לתפוחי עץ המקורמלים:
אופן הכנת התפוחי עץ המקורמלים:
-
מלאו קערה גדולה ב-2 ליטרים של מים וערבבו בתוכם 2 כפיות מלח.
-
השרו את חתיכות התפוחים במי המלח למשך 5 דקות על מנת שלא ישחירו, סננו את המים ושמרו את חתיכות התפוחים בשקית אטומה. הוציאו ממנה כמה שיותר אוויר שניתן – ניתן לשמור אותם כך במקרר למשך 2-3 ימים.
-
כשאתם מוכנים להגיש את החטיף, מלאו קערה למיקרו בסוכריות הקרמל ו-2 כפיות מים והכניסו אותה למיקרוגל למשך 20-30 שניות. לאחר מכן ערבבו עד שהתערובת הופכת לחלקה.
-
זלפו את הקרמל על חתיכות התפוחים, פזרו עליהם מיד את הבוטנים והגישו.
מקור: עינת ריבה