header

מתכון לעוגת מוס רימונים

כאשר מתחילה הארוחה כמעט תמיד חושבים על הקינוח. הרי המנה האחרונה המתוקה והמפתיעה היא גולת הכותרת של כל ארוחה ותמיד יהיה מקום לאכול אותה, לא משנה כמה מלאים נהיה. בקטגוריה הזו ישנו מגוון רחב של טעמים ומרקמים, אך עוגת מוס הרימונים הזו היא אחת מהטובות ביותר שייצא לכם לטעום בזמן הקרוב. היתרון הגדול של העוגה הזו הוא המרכיבים שבה, אשר אינם מכילים חלב או מוצרים מהחי, כך שהיא תתאים לכל משתתף בסעודה ואף תוכלו להגיש אותה גם לאחר ארוחה בשרית. אחרי שתטעמו את העוגה הטעימה והיפה הזו, אתם תשמרו על המתכון שלה בסוד כדי שאיש לא ידע כיצד יצרתם את הקסם הזה.

 
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת מוס רימונים מקור תמונה: keyingredient
רכיבים לבסיס של העוגה:
קשיו - 1 כוס
סירופ אגבה - 2 כפות
שמן קוקוס - ¼ כוס
תמצית וניל - 2 כפיות
מלח - ¼ כפית
מיץ לימון - 2 כפיות
רכיבים לקרם רימונים:
קשיו - 3 כוסות (מושרים וספוגים במים במשך 1-2 שעות)
שמן קוקוס - 1 כוס
מיץ לימון - ½ כוס
תמצית וניל - 2 כפות
מלח - ½ כפית
אגבה - ¾ כוס
מיץ רימונים - ½1 כוסות
מיץ סלק - ½ כוס (לא חובה, רק עבור צבע)
גרגירי רימון - לפי הצורך (לא חובה, לקישוט העוגה)
אופן הכנת הבסיס של העוגה:
  1. הכניסו את אגוזי הקשיו אל מעבד המזון וטחנו אותם דק כמעט כמו קמח.
  2. הוסיפו את כל שאר חומרי הבסיס וערבבו בפולסים קצרים עד ליצירת מעין בצק רך ומעט דביק.
  3. רפדו תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה בתחתית, שטחו את הבצק בעזרת הידיים אל תוך התבנית בעובי אחיד והכניסו למקרר.
אופן הכנת הקרם רימונים:
  1. הכניסו את כל חומרי הקרם אל מעבד מזון והפעילו עד לקבלת מרקם רך ואחיד כמו של גבינה.
  2. הוציאו את התבנית מהמקרר וצקו את תכולת קערת מעבד המזון על הבסיס של העוגה. מרחו וישרו בעזרת מרית והכניסו למקפיא למיצוק.
  3. לאחר שהעוגה התמצקה, העבירו אותה אל המקרר ואחסנו אותה עד להגשה.
  4. תוכלו לפזר גרגירי רימון מעל לקישוט או לצקת ג'לי אדום מעל להוספת שכבה לעוגה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.