header

מתכון לתותים ממולאים בשקדים

הפתיעו את האורחים חובבי הפירות שלכם בקינוח יוצא מן הכלל, שכמותו כנראה טרם יצא להם לראות בארוחות אחרות. התותים במתכון הבא ממולאים בתערובת טעימה במיוחד של בננה וקינואה, כך שלצד הטעם העשיר מדובר גם בקינוח בריא ונטול חלב, שהוא מקור נהדר לחלבון וסיבים תזונתיים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתותים ממולאים בשקדים
רכיבים למתכון לתותים ממולאים:
קינואה - ¼ כוס (לא מבושלת)
בננה - 1
קינמון - ½ כפית
אבקת קקאו - 1 כפית
תמצית שקדים - ½ כפית
תותים - 24
שקדים - 12
אופן הכנת המתכון לתותים ממולאים:
  1. הכניסו את הקינואה לסיר קטן עם כוס מים, כסו אותו במכסה והביאו לרתיחה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-15 דקות.
  3. העבירו את הקינואה המבושלת לקערה, הוסיפו סירופ מייפל, בננה, קינמון, אבקת קקאו ותמצית שקדים. מעכו את הבננה וערבבו היטב. אפשרו לתערובת להתקרר. preperation
  4. שטפו וייבשו את התותים. באמצעות סכין חדה וכפית קטנה, הסירו את החלק הפנימי של כל תות.
  5. הכניסו באמצעות כפית מעט מהתערובת שלכם לתוך כל תות. קשטו באמצעות כמה שקדים קצוצים ותוכלו להגיש מיד או לאחסן במקרר בכלי אטום וליהנות מהקינוח הנפלא הזה מאוחר יותר.
מקור: נוגה ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.