אם אתם חושקים בחטיף פריך, פשוט להכנה בטעם מתקתק ועדין, המתכון הזה מתאים במיוחד בשבילכם, שכן בעזרתו תלמדו כיצד להכין צ'יפס טעים במיוחד מתפוחי עץ וקינמון.
אופן הכנת הצ'יפס תפוח:
-
חממו את התנור מראש ל-90 מעלות.
-
פרסו את התפוחים לחתיכות דקות והניחו שכבה אחת על שתי תבניות אפייה שמרופדות בנייר אפייה.
-
פזרו מעל כל חתיכות התפוחים סוכר וקינמון, ואפו בתנור במשך שעה וחצי. יש להפוך את חתיכות התפוחים מידי פעם. לבסוף, כבו את התנור והניחו לצ'יפס התפוחים להתקרר במשך שעה נוספת.
-
תוכלו להגיש את צ'יפס התפוחים כשהוא חם או לאחסן אותו בכלי אטום.
מקור: טליה.כ