header

מתכון לגלידת בננה מצופה בשוקולד כהה

במקום לאכול גלידה בטעם בננה, למה שלא תאכלו בננה אמתית כגלידה? הילדים שלכם ישתגעו על הקינוח החדש הזה שתכינו להם, והם בעצמם ירצו לעזור לכם בהכנות, וכמובן בחיסולה כמה שיותר מהר.
זמן הכנה: 4 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
רכיבים לגלידת בננה:
בננות - 2 (בשלות, חתוכות לחצאים)
שוקולד מריר - 100 גר'
סוכריות צבעוניים - לציפוי (ניתן להמיר בתוספות אחרות דוגמת קוקוס גרוס)
אופן הכנת הגלידת בננה:
  1. החדירו את חצאי השיפודים לתוך חצאי הבננות והכניסו אותם למקפיא למשך שעתיים לפחות.
  2. לאחר שהבננות קפאו, המיסו את השוקולד המריר בשיטת בן מארי (סיר מלא בשוקולד בתוך סיר מלא במים עד ⅓ מגובה סיר השוקולד).
  3. טבלו את הבננות בשוקולד וצפו אותן בעזרת כפית מכל צדיהן. לאחר מכן טבלו אותן בתוספת הציפוי שבחרתם (מומלץ לעשות זאת יחד עם הילדים). זהו, גלידות הבננה שלכם מוכנות! אם נשאר לכם עוד שוקולד וציפוי תוכלו להכין עוד – ילדיכם לבטח ישמחו.
מקור: בני.ש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.