המתכון הזה לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס הוא האהוב על הדס, ולוקח רק חצי שעה להכין אותו. הוא גם כשר לפסח וגם טבעוני, כך שכל אחד יוכל ליהנות מהתוצאה הנהדרת שלו במהלך החג ללא מגבלה.
למתכונים נוספים מהבלוג "Pink Vegan"
מקור תמונה:
pinkhadas
אופן הכנת העוגיות קוקוס:
-
חממו את התנור מראש ל-170 מעלות.
-
ערבבו יחדיו את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס, ולאחר מכן הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו לעיסה אחידה.
-
צרו מהעיסה כדורים בעזרת כף, גלגלו כל כדור בידיים, הניחו על נייר אפייה שעל גבי תבנית אפייה ולחצו מעט על העוגיות, על מנת שיקבלו צורה של עוגייה ולא של כדור.
-
הכניסו את העוגיות לתנור למשך כ-15 דקות. לאחר מכן חכו שיתקררו לחלוטין ותוכלו ליהנות מטעמן המתוק (מומלץ לאכול אותן כשהן קרות). ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום עד שבוע במקרר.
מקור תמונה:
pinkhadas
מקור: בלוג "Pink Vegan"