ליבי רצתה להכין משהו מיוחד מקמח השקדים הבריא, והתברר לה שאי אפשר ממש להכין איתו לחמים, אך לאחר ששיטחה את הבצק שהכינה ממנו בתבנית, יצא לה פאי שקדים נהדר שאתם פשוט חייבים לנסות בעצמכם!
למתכונים נוספים מהבלוג "מפרגנת בריאות"
רכיבים לפאי שקדים ובננות:
אופן הכנת הפאי שקדים ובננות:
-
חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
-
הכניסו את זרעי הצ'יה והפשתן לתוך רבע כוס מים למשך כרבע שעה, עד לקבלת ג'ל סמיך.
-
ערבבו את כל החומרים יחדיו, הוסיפו את ג'לי הזרעים והעבירו לתבנית פאי גדולה ומשומנת (או 2 תבניות פאי קטנות ומשומנות) ואפו במשך 35-45 דקות, עד להזהבה.
מקור תמונה:
encouraginghealthis
-
הוציאו את הפאי מהתנור ותנו לו להתקרר בטמפרטורת החדר למשך לפחות שעה.
מקור: ליבי לוי גרינברג